Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Демкевич Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. |
Демкевич Л. І. Шкіряна сировина: способи консервування, попередження мікробного псування та поліпшення якості [Електронний ресурс] / Л. І. Демкевич, М. Ю. Барна, О. В. Сафронова, А. М. Уська // Науковий вісник НЛТУ України. - 2013. - Вип. 23.1. - С. 168-172. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnltu_2013_23
| 2. |
Демкевич Л. І. Використання хімічних речовин у текстильній промисловості та їх токсикологічна характеристика [Електронний ресурс] / Л. І. Демкевич, М. Ю. Барна, О. В. Сафронова, А. М. Уська // Науковий вісник НЛТУ України. - 2012. - Вип. 22.1. - С. 110-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnltu_2012_22
| 3. |
Стефанюк Г. Вплив строку сівби на якість коренеплодів моркви столової [Електронний ресурс] / Г. Стефанюк, Л. Демкевич, А. Колодій, С. Стефанюк // Вісник Львівського національного аграрного університету. Агрономія. - 2013. - № 17(2). - С. 144-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlnau_act_2013_17(2)__31
| 4. |
Стефанюк Г. Сорти і їх якість [Електронний ресурс] / Г. Стефанюк, С. Стефанюк, Л. Демкевич, А. Огірки. Колодій // Вісник Львівського національного аграрного університету. Агрономія. - 2014. - № 18. - С. 235-237. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlnau_act_2014_18_46
|
|
|